top of page

De Show

Het Sinterklaaas Circus is een sensatie voor jong en oud. Naast dat u Sinterklaas en zijn pietenvrienden ontmoet bij het circus kunt u genieten van een hoogwaardige show met nationale en internationale artiesten. Raakt u nieuwsgierig? Houd onze Facebook pagina en website in de gaten, want binnenkort worden de nieuwe artiesten bekend gemaakt!

Sinterklaas meet and greet FINAL.png
Schermafbeelding 2023-10-02 om 20.06.19.png
Yuri caveagna.jpg

Yuri en Veronica Caveagna - Messenwerpen en boogschieten

ITALIË

Yuri zet het leven van zijn vrouw letterlijk op het spel. In deze levensgevaarlijke act zit u op het puntje van uw stoel. Yuri gooit vlijmscherpe messen rakelings langs het lichaam van Veronica en schiet zelfs een appel kapot op zijn eigen hoofd. Dit koppel heeft u al eens kunnen bewonderen de afgelopen twee jaar in de circus show van Hans Klok. Nu zijn ze in Helmond bij het Sinterklaas Circus!

amber karstens.jpg

Amber Karstens - Honden 

NEDERLAND​​

 

Amber traint elke dag met haar twee border collies om ze de meest indrukwekkende trucs aan te leren. Het plezier spat er van af bij zowel mens als dier. Amber stond in de finale van zowel Holland's Got Talent als Brittain's Got Talent. Ze knalde over het internet met miljoenen likes en reacties. Bewonder deze unieke act dit jaar in de kasteeltuin van Helmond!

Berty Balder.jpg

Berty Balder - Clown

Portugal

Berty is welliswaar een clown, maar komt als verschillende personages terug in onze show. Hij tovert bij jong en oud een glimlach op het gezicht met zijn veelzijdige komische acts. Ook zijn mascotte Helmoet zal het hem lastig maken in de circus piste. Komt dat zien!

miguel alvarez.jpg

Miguel Alvarez - Jongleur

SPANJE

Miguel Alvarez Papadopaulos is een getalenteerde jongleur uit het zonnige Spanje. Op 16-jarige leeftijd nam hij deel aan het Festival of Young Promises in Yekaterinburg, Rusland (2019). Hier won hij de zilveren prijs, samen met zijn neef Agustín Álvarez. In 2020 won hij opnieuw zilver op het Internationaal Circusfestival van Albacete. Miguel zet de familietraditie van Alvarez voort met een unieke solo jongleer act waarbij snelheid en timing centraal staan. Hij behoort tot de negende generatie van de familie Álvarez en de vijfde generatie van de familie Papadopaulos. Laat u verwonderen door onze charmante Miguel Alvarez jr!

melanie alvarez.jpg

Melanie Alvarez - Hulahoop

SPANJE

 

Ze begon met oefenen op 5-jarige leeftijd en heeft in meerdere circusshows gewerkt in Spanje, Italië en Duitsland. Haar meest opvallende optreden was op het Internationale Circusfestival van Albacete, waar ze het publiek betoverde met haar vaardigheid en bekwaamheid, waarbij ze trucs op een originele manier combineerde. Melanie behoort tot de negende generatie van de familie Álvarez en de vijfde generatie van de familie Papadopaulos, waarmee ze de traditie van deze twee gerenommeerde circusfamilies voortzet.

kevin briers.png

Kevin Briers - Komiek

BELGIË

Kevin is de rode draad in ons programma. Hij komt uit België met zijn kenmerkende humor waarmee hij bij veel festivals zoals de parade en in Bobbejaanland te gast was. Een veelzijdig artiest dus steeds weer verrassend ! Komt dat zien ! Tijdens onze voorstelling vervult hij de rol van verstrooide Piet.

Yuri caveagna rolabola.jpg

Yuri Caveagna - Rola Bola 

ITALIË

Yuri is niet enkel een waaghals als het gaat om messen gooien in de richting van zijn vrouw. Op 3 meter hoogte balanceert hij op spectaculaire wijze op een rola bola. Niet alleen balanceert hij in de breedte, maar ook in de lengte. Hiervoor is opperste concentratie vereist en jaren training. Zie onze superster Yuri en nog veel meer bij Het Sinterklaas Circus!

otilia.jpg

Otilia Gasca - Voetjonglage

HONGARIJE

Onze charmante Otilia zal in Helmond menig mannenhart sneller doen kloppen. Met haar charme en dynamiek weet ze het publiek van begin tot eind te boeien. Laat u verwonderen door deze internationale top act en nog véél meer. Komt dat zien, komt dat zien!

Bekijk snel onze facebook pagina voor acties en meer!

Like onze facebook pagina en mis niets!

bottom of page